Corvinus HÖK

Székesfehérvár

Dósa Péter

A Székesfehérvári divízió a budapesti területek munkáját látja el Székesfehérváron.

Legfontosabb feladataik közé tartozik a Székesfehérvári Campus vezetésével, a székesfehérvári Önkormányzattal és a fehérvári Hallgatói tanáccsal való kapcsolattartás, illetve velük együttműködve hallgatók érdekeiért való folyamatos küzdelem és élménydús programok szervezése. A fehérvári tagokkal azon dolgoznak, hogy ugyan azokat a lehetőségeket biztosíthassák a székesfehérvári Corvinusos Hallgatóknak, amelyeket Budapesten is kapnak.

A Tanulmányi munkacsoport foglalkozik a tanulmányi ügyek intézésével és a hallgatói érdekképviselettel a hétköznapok során. Vizsgaidőszakot megelőző hetekben több tantárgyból is szerveznek vizsga felkészülést segítő konzultációkat, valamint külön figyelmet szentelnek a Székesfehérváron fontos szerepet játszó a duális képzésre.

A Rendezvény-kommunikáció munkacsoportja felelős a hallgatói közösségi programok szervezéséért, lebonyolításáért és hirdetéséért. Ide tartoznak a különböző kocsmasportok, kerekasztal beszélgetések, szakmai programok, előadások, illetve az egyéb sport, tudományos, lazulós programok is.