Corvinus HÖK

Oktatási terület

Budai Dóra

Az Oktatási terület célkitűzése az, hogy három rendkívül fontos alterületen biztosítsa számunkra, hallgatók számára a lehető legnagyobb érdekképviseletet és segítséget.

Csapatuk mind tanulmányi és tudományos ügyekben rendelkezésetekre áll és folyamatosan azon dolgozik hogy minden problémátokra megoldást találjanak, és fejlesztéseket érhessenek el.

A Tudományos alterület feladatköre a demonstrátori és tudományos ösztöndíj rendszer koordinálása, a tanulmányi versenyek és kutatások (TDK, OTDK) népszerűsítése és egyéb tudományos tevékenységek elősegítése. 

A fejlesztési területen megy végbe minden olyan projekt mely titeket közvetlenül érint: 0. heti tájékoztatók megszervezése, vizsgafelkészítők rendezése, valamint a gyakraban nehézséget okozó témákból kisokosok készítése.

Az érdekképviseleti részen foglalkoznak a szabályzatok módosításával hogy a lehető legigazságosabbak legyenek számotokra az eljárások. Ezenkívül itt kerül kidolgozásra a szakos- és intézeti-delegált rendszer is, valamint a szakfejlesztés koordinálása, és a tantárgyi adatlapok átnézése.

Természetesen ennél sokkal több olyan dolog van, mellyel a terület foglalkozik, éppen ezért náluk soha nincs megállás. De egy biztos: minden erejükkel azon dolgoznak, hogy megkönnyítsék és segítsék az egyetemi éveiteket!