Corvinus HÖK

Nulladik hét

Nulladik hét

 

Mi a különbség a kötelező, a kötelezően választható és a választható tantárgyak között, illetve miből mennyit kell teljesítenetek a diploma megszerzéséhez? Mely tanárokhoz érdemes felvenni tárgyaidat? Milyen lehetőségeket tartogat Neked az egyetemen működő diákszervezetek és szakkollégiumok? Milyen jogokkal élhetsz hallgatóként az egyetemen? Hány alkalommal próbálhatsz meg egy-egy hírhedt vizsgát teljesíteni? Milyen külföldi lehetőségek állnak előtted az egyetemi éveid során? Mely az az információs forrás, ahol a tárgyak teljesítéséhez szükséges összes jegyzetet megtalálod? Milyen TDK és kutatási lehetőségek állnak előtted? 

 

Az első szemeszter kezdete előtt sok kérdés merülhet fel benned, amire a nulladik héten a beiratkozásokon, a Hallgatói Önkormányzat által szervezett szakmai felkészítő előadásokon és az ÖCSI nagyszerű programjain kaphatsz választ. Ezen a héten elsőkézből hallhatod a számodra összefoglalt legfontosabb információkat, melyekre az egyetem alatt szükséged lehet. 

 

Hallgatónként eltér mire vagytok első sorban kíváncsiak, de garantáljuk, hogy minden világos lesz a programok után. Vegyetek részt az előadásokon, menjetek el az Öcsi programjaira, és éljetek a nulladik hét adta lehetőségekkel.

Az aktuális és részletes programról a BCE Hallgatói Önkormányzat és az ÖCSI Facebook oldalán olvashatsz!