Corvinus HÖK

Kommunikációs terület

Géczi Gergő

A Kommunikációs Terület felel a Hallgatói Önkormányzat online és offline megjelenésért, a futó projektek kommunikációs támogatásáért, és a hallgatók naprakész tájékoztatásáért, de ezenkívül számos más dolog is ehhez a területhez tartozik.

A terület három alterületből áll, a Social media-, Brand-, és Kampány alterületből.

A Social media alterület hatásköre a social media felületek, valamint a HÖK weboldalának kezelése. Legfontosabb feladatuk, hogy mindig up-to-date információval lássák el a hallgatókat, értesítsék őket az eseményekről, programokról, az egyetemen történő változásokról, illetve a különböző évfolyamos és tematikus csoportokat is ők kezelik. Legyen szó egyetemi rendelkezésről, fontos határidőről, vagy programlehetőségről, ti azonnal tudni fogtok róla.

A Brand alterület felel a HÖK arculatáért és színvonalas megjelenéséért, valamint a társadalmi felelősségvállalásért, ez esetben a HÖK és az egyetem zöldüléséért. Ezenkívül persze számos más feladat is hozzájuk tartozik: az elnökség bemutatása a közösségi felületeinken, valamint a sikereinkről és elért eredményeinkről való tájékoztatás.

A Kampány alterület feladata a többi terület projektjeinek kommunikációs kampányának a biztosítása, online és offline egyaránt. Ezenkívül viszont hozzájuk tartozik a Félév Tanára választás lebonyolítása, valamint az ő feladatuk, hogy a toborzási időszakban megosszák veletek a legfontosabb tundivalókat a jelentkezéssel kapcsolatban.