Corvinus HÖK

Gólyapart

Gólyapart

A legelső egyetemi eseményetek!

“Az egész egy fantasztikus élmény volt. A HÖK-ös csoportkoordinátorok nagyon jó munkát végeztek, végig szuper volt a hangulat. Kiváló lehetőség volt arra is, hogy még a gólyatábor előtt ismerkedj.

Szerintem ez egy nagyon különleges glyatali volt, amire még sokáig emlékezni fogunk! 🙂 “

A Gólyapart tavaly nyáron került megrendezésre először, több, mint 250 alapszakos gólyával, 28 HÖK-ös segítővel és 15 felfújható gumiállattal, ahol a kimaradt nyári nyaralás élményeit idéztük meg egy napra.

Fő célunk volt, hogy a gólyatáboron kívül is legyen egy alkalom, ahol találkozhattok egymással, illetve aki nem tud elmenni a GT-be, annak szerettünk volna lehetőseget adni az ismerkedésre.

A Gólyapart csupán egy napos esemény, ahol különböző, nem szakok szerinti csoportokba vagytok beosztva, és a csoportotok vezetői különböző ismerkedős, vicces, mozgós játékokat játszanak veletek. A program során lehetőségetek van nemcsak a szaktársaitokkal megismerkedni, így könnyebb lesz, ha az előadáson, vagy gyakorlaton láthatsz ismerős arcokat.

A csapatjátékok befejeztével egy chilles, iszogatós, tábortűz hangulatú program vette kezdetét, ahol a vendégfellépő, Vavra Bence szolgáltatta az akusztikus háttérzenét.