Corvinus HÖK

Elnökség

Hodászi Réka

Alelnök

Molnár Dorina

Elnök

Beck Viola

Alelnök

Hodászi Réka     Molnár Dorina     Beck Viola

  Alelnök          Elnök         Alelnök

Köszöntő

Kedves Hallgatótársam!

A Corvinus egy szuper egyetem, kiváló lehetőségekkel, emberekkel és környezettel. Bárhol is tarts a tanulmányaidban, rengeteg opciód, lehetőséged van, hogy kiteljesedj a karrieredben, egyetemi létedben és személyes életedben.

Igyekszünk ebben segíteni Neked az egyetemi éveid minden pillanatában. Ez a weboldal is abban segít, hogy el tudj tájékozódni a Corvinus világában: igyekszünk mindenféle aktuális témát megjeleníteni itt, hiszen HÖK-ösként azért dolgozunk, hogy minden hallgató kiteljesedjen, tájékoztatva legyen, jól érezze magát az egyetemen, éljen a neki kínált lehetőségekkel, minél több ilyen lehetősége legyen, és képviselve legyenek az érdekei, hiszen hiszünk benne, hogy a hallgatóság a Corvinus maga.

Éppen ezért keresünk Téged sokszor: megosztunk minden fontos információt a Facebook oldalunkon, a szakos csoportokban, e-mailben, bulikon, személyes kitelepüléseken, vagy éppen ezen a weboldalon.

De arra is megkérünk, hogy Te is keress minket bátran! Ha kérdésed, problémád van, vagy akár csak egy ötleted, amivel jobbá tennéd a Corvinust, ne habozz megkeresni minket. Erre rengeteg lehetőséged van: várjuk a megkeresésed az ebbe a weboldalba is beépített chat funkciónkon keresztül, emailben, akár személyesen fogadóórákon, vagy bármelyik buliban, eseményen. Személyesen én is, a HÖK elnökeként kíváncsi vagyok a véleményedre, gondolataidra, így bátran írj nekem itt a weboldalon a köszöntőm alatt.

 

Molnár Dorina,
a Corvinus HÖK Elnöke