Corvinus HÖK

Hello, kedvezmények.

Töltsd le az appot és próbáld ki az exkluzív ajánlatokat!

A Corvinus Kedvezmények Program a 21. század igényeihez igazodva, digitális formában hozza el kifejezetten a corvinusos hallgatók és dolgozók számára elérhető kedvezményes lehetőségeket. A MyCorvinus alkalmazásba integrált funkció részeként. a campusokra érkező hallgatók felfedezhetik a város pezsgését a Partnereink ajánlatai segítségével.

Az alkalmazásban kedvezmények 3 típusával találkozhattok. A fix áras és százalékos kedvezményekkel egy adott összegért, vagy egy bizonyos szintű kedvezménnyel vásárolhattok. Emellett a speciális kategóriában egészen kreatív ajánlatokkal is találkozhattok.

Az profilok segítségével lehetőséged nyílik jobban megismerni Partnereinket. Elolvashatod bemutatkozásukat, emellett pedig megnézheted weboldalukat és közösségi médiás felületeiket is. 

A kedvezményeket egy animált beváltó képernyő segítségével tudod használni Partnereinknél. Online kedvezmény esetén pedig a funkció elvezet a webáruház releváns részéhez.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

Hogyan lehetek 
Corvinus Kedvezmények partner?