Corvinus HÖK

Corvinus Kedvezmények

partner

Csatlakozzon a programhoz és hozza ki vállalkozásából a legtöbbet!

A MyCorvinus alkalmazás az országban jelenleg egyedülálló, a Budapesti Corvinus Egyetem polgárai számára fejlesztett platform. A hallgatók egy helyen nézhetik meg eredményeiket, átlagaikat, órarendjüket és visszajelzést is adhatnak kurzusaikról.

Az innovatív platform fejlesztésére kiemelkedő figyelmet fordít az Egyetem, ennek köszönhetően az elérhető funkciók köre folyamatosan bővül. Ezt jól tükrözi, hogy az App Store-on megtalálható alkalmazások között, Education kategóriában már a 98. helyen szerepel az applikáció.

Miért legyen Corvinus Kedvezmények Partner?

A MyCorvinus innovatív platformján valamennyi aktív egyetemi polgárhoz eljuthat, amely önmagában 5.000+ felhasználót jelent. Ezzel azonban mi sem elégszünk meg, a Hallgatói Önkormányzat és a Corvinus Kommunikáció segítségével minden corvinusos hallgatóhoz és dolgozóhoz elérünk, így 10.000+ lehetséges ügyfelet és vendéget tud elérni.

A MyCorvinus alkalmazás és a kedvezményrendszer egyik elsődleges célja, hogy a Corvinus aktív hallgatóinak és dolgozóinak kedvezményes lehetőségeket biztosítson. Ezen felül szeretnénk, hogy az applikáció a külföldi és magyar hallgatók számára is iránytűként szolgálhasson a budapesti forgatagban. Legyen szó egy finom kávéról, egy ínycsiklandó édességről, mozgási lehetőségről vagy akár autó bérlésről, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Designer

csatlakozzon 
vállalkozásával!