Corvinus HÖK

Átlag kalkulátor

Kiváncsi vagy, hogy jövőre bekerülhetsz-e ösztöndíjas helyre? Érdekel, hogy kaphatsz-e tanulmányi ösztöndíjat, vagy csak szeretnéd lecsekkolni az átlagodat? Itt minden segítséget megtalálsz ehhez!
Több hozzáadása
Átlag számítása
Felvett kredit
Teljesített kredit
Teljesített tantárgyak
Éves teljesített kredit

Tanulmányi átlag

Leírás Az állami támogatáshoz és emellett a Corvinus ösztöndíj kritériumának kiszámításához használjuk. Először a teljesített tantárgyak elért jegyeit kell összeszorozni a kreditértékükkel, majd leosztani az összes teljesített kredittel.
Számítás módja Tanulmányi Átlag
Átlagod

Ösztöndíj átlag

Leírás Az Erasmus+ pontszám, az MNB Kiválósági Ösztöndíj, valamint a Tanulmányi ösztöndíj kiszámításához használjuk. Emellett kritériumszint megállapításához használatos a Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj és a Corvinus kiválósági ösztöndíjnál. Számítása megegyezik a tanulmányi átlaggal, azzal a kivétellel, hogy 1,2-es súlyozással kell kezelni a kötelező és kötelezően választható tantárgyakat.
Számítás módja Ösztöndíj átlag
Átlagod

Corvinus Ösztöndíj

Leírás A képzési díj összegét téríti meg, melyre a bekerülést évente vizsgálják felül. Számításához a teljesített tantárgyak jegyeit kell összeszorozni a saját kreditértékükkel, és utána leosztani az összes teljesített kredittel, de legalább 60-nal.
Számítás módja Corvinus Ösztöndíj
Átlagod